Bio HCG

We hebben een nieuwe afslankmogelijkheid getest met uiterst succesvolle resultaten. In 24 dagen 6,2 kilogram in vetten afgeslankt met de BioHCG Original methode!

BioHCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat.

BioHCG is een voedingssupplement dat gebruik maakt van de eigenschappen die ook in het HCG-hormoon zitten. HCG zit in het bloed bij mannen en bij vrouwen. De hersenen reageren op deze stof, op een manier die gunstig is bij het afvallen: het hongergevoel verdwijnt en de vetverbranding wordt gestimuleerd. Het hormoon HCG Is echter NIET in het voedingssupplement BioHCG Original verwerkt!

Het afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag een BioHCG ampul. Daarnaast vul je het dieet aan met hierop afgestemde en meegeleverde vitamine supplementen. Het dieet volg je in deze fase aan de hand van het voorgeschreven dieetschema in de begeleidende handleiding. In deze handleiding zijn ook voor de 24 dagen dieetrecepten opgenomen! Wekelijks kom je bij ons voor een weegmoment en korte evaluatie.

Uiteraard is Fase 1 van de kuur te verlengen met 12 of 24 ampullen / dagen.

In fase 2 ga je stabiliseren. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner. Ook deze fase staat beschreven in de handleiding. Je kunt bij ons afspraken maken voor begeleidende consulten.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je ‘ongemerkt’ meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo’s er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Tarieven Bio HCG

€ 189,50

Kuur 24 dagen incl. begeleiding en weegmomenten

€ 99,50

Aanvullende 12 dagen kuur incl. begeleiding en weegmomenten

Meer weten? Of wilt u een resultaatgerichte aanpak?
Neem dan vrijblijvend contact op met Miranda shape & weight:
info@mirandakersten.nl
0314 – 66 51 61.