Coach Nutrition

Samen slim afvallen met een gezond eetpatroon

Coach Nutrition helpt jou op weg naar een lichter leven en maakt afvallen en gezonder eten haalbaar, simpel én lekker. Snel weer lekker in je vel en trots op je lijf.

Met de hulp van professionele coaches, slimme afslankprogramma’s, lekkere en voedzame producten en de exclusieve Coach App, behaal en behoud jij jouw afslank- en gezondheidsdoel. Leef slim, eet slim en blijf slim!

Herken jij dit?
• Je zit niet lekker in je vel en bent ontevreden als je in de spiegel kijkt
• Je bent te zwaar en hebt al meerdere mislukte afval pogingen gedaan
• Je valt telkens terug in oude patronen, waardoor de kilo’s er weer aan vliegen
• Je bent klaar met ingewikkelde recepten en ongezonde diëten
• Je bent op zoek naar een effectieve, simpele en haalbare manier om je afslankdoel te behalen én te behouden

Waarom Coach Nutrition?

Samen met mij als coach jouw afslankdoel behalen én behouden, zodat je weer lekker in je vel zit? Met Coach Nutrition ontwikkel je een gezond eetpatroon dat haalbaar en realistisch is voor jou als individu.

Dat kan dankzij:
• Je doet het niet alleen. Ik begeleid jou in het afvallen en het aanleren van een gezond eetpatroon.
• Slim Plan programma’s op maat
• Voedzame Coach Nutrition producten

Om slim af te vallen is gezond en lekker eten belangrijk. Om je op weg te helpen vind je in de Coach Nutrition app meer dan 2000 gezonde en gevarieerde recepten.

Deze heerlijke recepten bestaan uit verse ingrediënten, gecombineerd met Coach Nutrition producten. Ze helpen je op weg naar een gezond en gevarieerd eetpatroon. De recepten zijn vooral geschikt tijdens je afbouw & stabilisatie fase, maar ook in de andere fasen. De hoeveelheid ingrediënten pas je in de app namelijk makkelijk aan naar jouw Slim Plan.* Ik adviseer en begeleid jou bij het maken van de juiste keuzes.

Coach Nutrition_SLIM PLAN_MSW

De producten van Coach Nutrition bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om verantwoord jouw doel te behalen. Bijvoorbeeld extra vitaminen, mineralen, proteïne of collageen.

De producten zijn laag in calorieën, halal verwerkt en vrij van gluten en ongezonde toevoegingen. Tevens zijn ze makkelijk in gebruik, hoog in kwaliteit en smaken ze heerlijk. Hierdoor zijn ze de ideale maaltijdvervangers tijdens jouw afslanktraject.

Afvallen met Coach Nutrition betekent slim afvallen met een plan op maat. Er zijn 7 slim plan programma’s die bedoeld zijn als handige richtlijn. Ze helpen je om in stappen verantwoord je gewenste gewicht te behalen én te behouden.

Ik stel voor jou een Slim Plan op maat op. Zo weet je precies wat je moet eten om verantwoord je doel te behalen. Afgevallen? Dan bouw je stap voor stap het aantal calorieën weer op met een nieuw Slim Plan als richtlijn. Tevens ga je steeds meer variëren. Zo leer je een gezond eetpatroon aan waarmee je je gewenste gewicht behaalt én behoudt.

Zo werkt het:

Fase 1.
Voorbereidingsfase In de eerste fase maken we met elkaar kennis. Je bespreekt je doelen, voorkeuren en situatie en krijgt een Slim Plan op maat. Ik leg je het plan uit, beantwoord jouw vragen en geef je de Coach Nutrition producten mee. Zo ben je goed voorbereid voor de volgende fase!
Fase 2. Aan de slag met jouw afslank doel In fase 2 ga je aan de slag met jouw Slim Plan. Dit doe je niet alleen. Wekelijks kom je bij mij. Je wordt gewogen, bespreekt hoe het gaat en stuur ik je bij waar nodig.
Fase 3. Afbouw & Stabilisatie fase Zodra je je doel hebt bereikt en weer tevreden en trots naar jezelf kijkt, bouw je het Slim Plan af. Stap voor stap eet je steeds meer calorieën en ontwikkel je een gezond en gevarieerd eetpatroon dat bij jou past, eventueel met de ondersteuning van Coach Nutrition app. Zo behoud je ook na na het traject jouw resultaten!

Probeer de app nu 14 dagen gratis! Download hier voor:
App Store
Google Play

Coach Nutrition_SAMEN AFVALLEN_MSW