AVI-SLIM

Het alternatief voor een fitness of saunabezoek!

Verbruik tot 800 kcal in slechts 40 minuten

De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie, gebaseerd op een traditionele Japanse methode en moderne technologie. Het lichaam wordt elke sessie aangezet tot het produceren van transpiratie. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om het lichaam en/of de huid te zuiveren, te regenereren, af te slanken en eventuele spier- en gewrichtspijnen te verminderen.

Lekker liggen en heerlijk ontspannen genieten van rondom het gehele lichaam opgewekte infrarood helende warmte, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal verbruikt.

Neem direct contact op

Wat kunt u bereiken met de AVI-SLIM behandeling?

Slimming
1 tot 2 kledingmaten minder
Vermindering van cellulitie
Vermindering lichaamsvet
Vermindering waterretentie

Anti-Oxidant
Ontgiftend
Stimulatie metabolisme

Wellness
Ontspannend
Verbetert slaapkwaliteit
Vermindert spier- en gewrichtspijnen
Sneller herstel jetlag
Verlicht vermoeidheid

Sport
Voorbereiding pre-sport
Vermindering pijn
Spierontspanning

Beauty
Verbetert elasticiteit en stevigheid huid
Verbetert hydratatie huid

Hoe werkt de AVI-SLIM behandeling?
De binnenwanden van de AVI-SLIM zijn gevuld met 599 toermalijn en germanium stenen. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. In de AVI-SLIM zijn de infraroodstralen zo geplaatst, dat zij optimaal rondom het gehele lichaam zijn gericht. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten.

De bloedcirculatie naar spieren en weefsels wordt verbeterd en zo wordt zonder training een metabole stimulatie uitgelokt. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik.

Het lichaam ervaart een AVISLIM-sessie van 40 minuten als 1,5-2 uur joggen. Met als belangrijk verschil dat zonder enige vorm van fysieke inspanning:

  • De spieren geleidelijk opwarmen.
  • Het hart sneller gaat kloppen
  • Het bloed sneller gaat stromen.
  • De transpiratie wordt gestimuleerd (ontgiften).

Onderzoek* heeft nl. aangetoond dat toermalijn de bloedcirculatie stimuleert, de stress vermindert, de mentale alertheid bevordert en het immuunsysteem versterkt. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, het lymfestelsel, het bloed en het metabolisme. Het lichaam verbruikt calorieën en het metabolisme wordt gestimuleerd. Sommige aandoeningen kunnen zelfs verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling. (*Bronvermelding: Niwa Institute for Immunology, Japan, Int. J. Biometeorol 1993).

Tarieven*

€ 35,-

Proefbehandeling

€ 59,-

Losse behandeling

€ 369,-

Kuur 8x

€ 145,-

Jaarabonnement, 1x per week 45 min.

per maand

(52 behandelingen per jaar)

*Behandelingen zijn incl. 10 minuten omkleed tijd