EMS Reshape

NIEUW! EMS Reshape, afslanken zonder sportsessies!

Geen uitputtende sportsessies, geen strenge diëten maar toch afslanken. Met elektrische spierstimulatie is het mogelijk. Met de EMS Reshape kan men op verantwoorde wijze en met weinig tijd veel bereiken. De behandelingen zijn zeer geschikt als men niet mag, wil of kan sporten.

Spieropbouw zonder inspanning of belasting van het lichaam

EMS is geschikt voor:

  • Wie mooier, slanker en gezonder wil zijn zonder een vermoeiende workout of transpiratie
  • Wie spieren wil opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam
  • Wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd hebben

Behandelmethode afvallen zonder inspanning

Met de EMS Reshape raakt men op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. In deze individuele behandeling verbrandt men in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duurt ca. 30 minuten en geeft een zeer goed resultaat en is te vergelijken met 2 uur sporten. Het beste resultaat wordt bereikt met een totale kuur van 8 behandelingen. Dit kan in 4 weken.

Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die er voor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt.

De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren, waardoor uiteindelijk de spier niet alleen steviger wordt, maar ook vet wordt afgebroken. In combinatie met een van de voedingsprogramma`s en advies bereikt men nog sneller het gewenste resultaat.

Wat is EMS

EMS is een specifieke trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van Elektro Musculaire Stimulatie. Een techniek die via elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. De natuurlijke stimulatie en activering van de spieren, wordt in ons lichaam aangestuurd door het centraal zenuwstelsel. Via ruggenmerg en de zenuwvezels stuurt het centraal zenuwstelsel elektrische impulsen uit naar de spieren. EMS maakt gebruik van dit natuurlijk principe en versterkt deze endogene elektrische impulsen, doormiddel van training met speciale elektrodebanden.

Voordelen

Afvallen Het is niet eenvoudig om op een verantwoorde doch effectieve manier gewicht te verliezen. EMS zorgt op de lange termijn voor extra spiergroei, maar zorgt er voornamelijk voor dat de hoeveelheid geactiveerde spiervezels worden verhoogd. Men zal meer calorieën verbranden in rust toestand, want het lichaam moet de brandstof (vet) ergens vandaan halen om in hoge staat van paraatheid te blijven. Het rustmetabolisme wordt dus verhoogd, wat resulteert in een grotere vraag naar ‘brandstof’ door het lichaam.

Advies 2x per week 30 minuten. Onderhoud 1x per week 30 minuten.

Tarieven*

€ 35,-

Proefbehandeling 30 minuten

€ 59,-

Losse behandeling

€ 369,-

Kuur 8x

€ 145,-

Jaarabonnement, 1x per week 40 min. behandeling

per maand

(52 behandelingen per jaar)

*Behandelingen zijn incl. 10 minuten omkleed tijd