LPG Endermologie

Je goed voelen in je lichaam begint met een gezonde en strakke huid!

Onze LPG Endermologie behandelingen zijn een uiterst effectieve behandelmethode om zonder operaties en/of medicatie cellulite te overwinnen en het lichaam zonder enig gevaar in goede vorm te krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk ‘beter in uw vel te zitten’.

Endermologie behandelingen worden door ons met de technisch hoogwaardige, door marktleider LPG ontwikkelde, LPG Alliance uitgevoerd. LPG baseert zich hierbij op 30 jaar ervaring en wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de behandelingen wordt de huidplooi opgepakt en met uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een speciaal ontwikkelde gepatenteerde massagetechniek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en strak.

Tijdens de intake wordt er een behandelplan opgesteld om de gewenste resultaten te behalen. Tijdens de behandelingen draagt u een bodysuit, dit is een panty pakje dat speciaal voor de endermologie is ontworpen. De bodysuit zorgt er niet alleen voor dat de endermologie-behandelingskop gemakkelijker over het lichaam glijdt, maar het beschermt ook de huid en zorgt voor een optimale hygiëne.

Als jouw huid en jouw figuur op intelligente wijze worden gestimuleerd, kunnen ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan.

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE 3DE SESSIE

Het nieuwe patent endermologie® met de LPG Alliance combineert de doeltreffende werking van zijn gepatenteerde technologieën voor een intensere en snellere huidstimulatie.

Een drievoudige werking in één enkele behandeling:

  • Verminderen van resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%*.
  • Egaliseren van cellulite.
  • Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeen hyaluronzuur).

Onze behandelingen zijn incl. 10 minuten omkleed tijd.

Tarieven*

€ 59,-

Proefbehandeling

€ 75,-

Behandeling los 40 min.

€ 90,-

Behandeling los 50 min.

€ 700,-

Kuur 10x 40 minuten

€ 850,-

Kuur 10x 50 minuten

€ 30,-

Endermowear pakje los

€ 150,-

Jaarabonnement, 2x per maand 50 min. behandeling

per maand

(24 behandelingen per jaar)

*Behandelingen zijn incl. 10 minuten omkleed tijd