ThermoCryolipide

ThermoCryolipide is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om ‘lastige’ plaatselijke vetophopingen kwijt te raken.

Cryo / ThermoCryolipide is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om ‘lastige’ plaatselijke vetophopingen kwijt te raken. 

Lokaal afslanken met Cryo / ThermoCryolipide is mogelijk op bijvoorbeeld buik, billen, bovenarmen en benen. Op deze plaatsen kan vet worden gereduceerd dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van je lichaamsvet verwarmd tot 40˚C en vervolgens snel afgekoeld tot 4˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Deze lage temperatuur is afdoende voor het bereiken van het gewenste resultaat. Er is geen sprake van bevriezen en dus geen kans op huidverbranding, ontstekingen, oedeemvorming of napijn zoals bij Cryo met vacuümtechniek.

De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, uit het lichaam afgevoerd, terwijl de huid voldoende tijd heeft om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Je huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen.

Wij werken tijdens onze Cryo / ThermoCryolipide behandelingen met 4 of 8 pads tegelijkertijd! Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars/aanbieders. Hierdoor bereiken wij sneller resultaat.

Cryo of ThermoCryolipide is een figuurcorrigerende technologie die je helpt afslanken door het verwarmen en/of koelen van de vetcellen in de bovenste laag van je lichaamsvet. Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Koeling van de vetcellen in deze vetlaag zorgt ervoor dat de cellen worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door je lichaam kunnen worden afgevoerd. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Je ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft je geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Bij een Cryo-behandeling wordt de huid direct gekoeld naar 0o tot 5o Celsius.
Deze aanpak wordt door ons gebruikt bij een BMI tot 28.
(BMI = Lichaamsgewicht / lichaamslengte2).

Bij een hogere BMI dan 28 bieden wij de ThermoCryolipide aan. Hierbij wordt de huid meerdere keren beurtelings verwarmd tot ongeveer 40o en vervolgens afgekoeld naar 0o tot 5o Celsius. Dit levert namelijk bij een BMI van meer dan 28 betere resultaten op als alleen koelen.

Hoe gaat de ThermoCryolipide-behandeling in z’n werk?

Wij werken met de CoolipoTwin8. Eerst stellen wij in overleg een behandelplan op met als uitgangspunt het te bereiken gewenste resultaat. Een onderdeel van het behandelplan bestaat uit voedingsadviezen en controlemomenten.

Voordat de pads worden geplaatst worden de te behandelen zones met een speciaal geprepareerde bodywrap ingewikkeld. De pads van het apparaat worden direct op ingewrapte zone(s) geplaatst. Tijdens de behandeling zul je alleen de warmte en/of de koude voelen. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken. Het weefsel wordt eerst gecontroleerd verwarmd tot 40˚Celsius en daarna sterk gekoeld tot een temperatuur tussen de 0o tot 5o Celsius. Als gevolg van deze thermische schok gaan de vetcellen kapot. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling, zorgen ervoor dat de vetcellen kristalliseren en uiteen vallen. Deze vetcellen zijn vernietigd en komen niet meer terug.

De uiteengevallen vetcellen worden langzaam door het lichaam zelf, via de lever en de nieren, afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merk je al na 3 tot 6 weken het effect van de behandeling. Na ongeveer 6 maanden zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. De huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; je kunt daardoor direct verder gaan met je dagelijkse bezigheden.

Resultaatgarantie

In de praktijk wordt het optimale resultaat bereikt na 4 tot 6 behandelingen met een tussenpose van 2-4 weken. Dit is afhankelijk van jouw BMI

Wij kunnen het bereiken van het gewenste resultaat garanderen als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Dagelijks, tot 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinken. Het is namelijk zeer belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op een natuurlijke wijze af te voeren uit het lichaam.
  • Houden aan het vooraf opgestelde behandelplan, inclusief voedingsadviezen.
  • Eindresultaatbeoordeling na 2 maanden na de laatste behandeling.

Uiteraard zijn resultaten persoonsgebonden en dus per persoon verschillen. 

Op welke plekken kan Cryo / ThermoCryolipide worden ingezet?

Cryo-lipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle zones met vetophopingen kan worden ingezet (maag, buik, bovenbenen en bovenarmen). Zo kom je eindelijk af van hardnekkige lovehandles, zadeltassen en zwembandjes. Tijdens een intakegesprek informeren wij je over de mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor je op.

Wat zijn de voordelen van Cryo / ThermoCryolipide bij Miranda shape & weight?

  • Wij kunnen meerdere zones tegelijk behandelen, in tegenstelling tot veel andere behandelaars.
  • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
  • De behandeling is pijnloos.
  • Geen hersteltijd, je kunt direct doorgaan met je bezigheden.
  • De kwaliteit van je huid verbetert.
  • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposucties).

Advies en contact

Wil je van het vet op jouw probleemzones af? Dan is Cryo / ThermoCryolipide wellicht de juiste behandeling voor jou. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met je doorspreken. Benieuwd naar de kosten voor de Cryo / ThermoCryolipide behandelingen?
Bekijk dan onze tarieven.

CoolipoTwin

Wij werken voor de ThermoCryolipide behandelingen met de geavanceerde CoolipoTwin8. De behandeling met de CoolipoTwin is wetenschappelijk bewezen en is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij werken (in tegenstelling tot veel andere aanbieders) met 4 tot 8 speciale pads die de vetcellen onderkoelen precies in de zone waar je overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding.

Tarieven

€ 100,-

Proefbehandeling

€ 175,-

Behandeling, per keer

€ 145,-

Jaarabonnement, 1x per maand 1 uur behandeling

per maand

(12 behandelingen per jaar)